Skip to main content

Nieuwe behandeling bij BeautyZone: Micro Needling. Micro Needling is een huidverbeterende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Doordat o.a. collageen en elastine versneld worden aangemaakt door de Micro Needling behandeling, is het een uitstekende anti-aging facial, zeker in kuur verband. De Dermapen kan echter ook ingezet worden voor diverse andere huidproblemen. Na een intakegesprek wordt er bekeken of jouw huid geschikt is voor deze super effectieve behandeling met de nieuwste Dermapen 4.

Natuurlijk herstellend vermogen van de huid

Micro Needling

Micro Needling is een behandelmethode voor het verbeteren van de huid. Met behulp van de aanwezige 16 naaldjes in de Dermapen 4 worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt.

De huid wordt op deze wijze gestimuleerd om te gaan herstellen. Er zullen tijdens dit herstelproces actieve groei- en helende factoren vrijkomen die o.a. de aanmaak van collageen en elastine versnellen. Op deze wijze zal de huid herstellen en er strakker, gladder en steviger uit komen te zien. De behandeling is geschikt voor de volgende huidcondities:Β fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, grove poriΓ«n, hyperpigmentatie, rosacea en couperose.

Om uw huid optimaal voor te bereiden op de behandeling adviseren wij u om 2 weken van tevoren te beginnen met het gebruiken van de geadviseerde producten. Tevens is het raadzaam om voorafgaand aan de micro needling uw huid niet overmatig bloot te stellen aan zon (of zonnebank) en goed te beschermen met een SPF 30. Als u gevoelig bent voor koortsuitslag (herpes simplex) is het raadzaam om vanaf 2 dagen voor de behandeling en tijdens de verdere kuur een L-lysine supplement te gebruiken. Zo kan een herpesuitbraak onderdrukt worden.

Benieuwd naar deze nieuwe behandeling bij BeautyZone?

Boek de behandeling snel online!