Skip to main content
gezicht

BeautyZone

BeautyZone is een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Je kunt hier terecht voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen.

BeautyZone werkt uitsluitend met de producten van het merk EmerginC

BeautyZone werkt exclusief met het merk EmerginC, waaronder de volgende drie lijnen vallen: de EmerginC Signature, de Scientific Organics en de Rawceuticals. Met de Scientific Organics voldoet EmerginC aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen en waarvan de ingrediënten dus een farmaceutische werking hebben.

EmerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt. Deze producten kan je online en in de salon bestellen, om jezelf thuis ook te verwennen!

Lees meer over EmerginC.

Wij maken gebruik van de Dermapen

Sinds 1 maart 2021 kun je terecht voor een Micro Needling behandeling bij BeautyZone. Micro Needling wordt ingezet voor diverse huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea en nog meer. Bij deze behandeling (dat in kuurverband het meeste resultaat geeft) wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste Dermapen 4. Hiermee worden minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Voorafgaand aan een afspraak voor deze behandeling wordt er een intake met je gepland. Zo kan er gekeken worden of jouw huid geschikt is voor deze behandeling.

Een kijkje in onze salon

behandelingen