Skip to main content

EmerginC

EmerginC heeft drie lijnen, de EmerginC signature lijn, de Scientific Organics lijn en de rawceuticals lijn. Met de tweede voldoet EmerginC aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.

Voor alle huidtypen

Vitamine C

EmerginC gebruikt drie typen niet-irriterende, actieve, lipiden en in wateroplosbare vitamine C die natuurlijk omgezet worden in l-ascorbinezuur wanneer toegepast op de huid. Vitamine C is een belangrijke co-factor in de productie van collageen, het helpt ongelijkmatige toon en pigmentatie te verbeteren, bestrijdt vrije radicalen en schade door de zon, helpt tegen acne veroorzakende bacteriën en helpt bij het verbeteren van de huidtoon en textuur. Ook vermindert het verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Naar de shop
Effectief

Plant stamcel technologie

Stamcellen zijn de bouwstenen van het lichaam voor cellulair herstel en groei van weefsels en organen. Plantaardige stamcel technologie is erg belangrijk in geavanceerde cosmeceuticals. Het regeneratieproces begint te vertragen als we ouder worden of door ultraviolette straling. EmerginC combineert appel stamcellen in zijn protocel gezichts- en oogproducten en druif stamcellen in zijn wetenschappelijke organische gezichts- en lichaamsbehandelingen collectie om schade door vrije radicalen te bestrijden en om te helpen bij het verbeteren van tekenen van veroudering.

Natuurlijk

EmerginC scientific organics

EmerginC gebruikt drie typen niet-irriterende, actieve, lipiden en in wateroplosbare vitamine C die natuurlijk omgezet worden in l-ascorbinezuur wanneer toegepast op de huid. Vitamine C is een belangrijke co-factor in de productie van collageen en helpt ongelijkmatige toon en pigmentatie te verbeteren. Ook bestrijdt het vrije radicalen en schade door de zon, helpt tegen acne veroorzakende bacteriën en helpt bij het verbeteren huid toon en textuur.

Shop Organics
EmerginC
Milieubewust

Groene bedrijfsfilosofie

EmerginC is een bedrijf dat veel baat heeft bij de natuur. Zo zorgen ze ervoor dat hun hoofdkantoor voor 80% op windenergie loopt. Ook gebruiken ze geen synthetische toevoegingen, geen parabenen en geen synthetische geuraroma’s.