Skip to main content
Nieuwe behandeling

Micro Needling behandeling

Micro Needling therapie bij BeautyZone. Micro Needling is een behandelmethode voor het verbeteren van de huid. Met behulp van de aanwezige 16 naaldjes in de Dermapen 4 worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt. De huid wordt op deze wijze gestimuleerd om te gaan herstellen. Er zullen tijdens dit herstelproces actieve groei- en helende factoren vrijkomen die o.a. de aanmaak van collageen en elastine versnellen. Op deze wijze zal de huid herstellen en er strakker, gladder en steviger uit komen te zien.

Voorafgaand aan de eerste behandeling dient er een intake afspraak gepland te worden van 30 min. Hier wordt bekeken of uw huid geschikt is voor de behandeling.

Meer informatie over deze behandeling.

Afspraak maken

Micro Needling/Dermapen4 behandelingen

Gezicht
€150,00Afspraak maken
Gezicht en hals
€175,00Afspraak maken
Gezicht, hals en decolletΓ©
€225,00Afspraak maken

Extra’s

Peeling als toevoeging aan micro needling behandelingen
€25,00Afspraak maken

Bij minimale afname van een kuur van 4 behandelingen – 10% korting

Blijf op de hoogte via Instagram!

Micro Needling/Dermapen4

Voor de behandeling wordt uw huid gereinigd en door middel van het aanbrengen van de tussenvloeistoffen voorbereid op de micro needling behandeling. Afhankelijk van de behandelindicatie zal de naalddiepte worden ingesteld. Tijdens de behandeling (20-30 minuten) kunt u een β€˜scherp’ gevoel ervaren wat echter goed te verdragen is. Na 7 minuten zullen de kanaaltjes aan het huidoppervlak weer gesloten zijn.

Na 3 tot 4 weken ziet u egalisering in de huidteint, waardoor uw huid een frisser en gezonder aanzien krijgt. Collageenopbouw en verbetering van de huidstructuur is na 6 tot 8 weken zichtbaar. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat nog maandenlang kan doorwerken. Door herstructurering en opbouw van collagene vezels zal de huid geleidelijk ook versterken in de diepte, waardoor het huidverouderingsproces vertraagt. Ook bij deze huidverbeterende behandeling geldt: hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect.